Post by arenexflorin on Mar 13, 2022 21:57:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ramboat 2- Offline Action Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ramboat 2- Offline Action Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho bodů ▞▞▞
▞▞▞ Ramboat 2- Offline Action Game 2022 version ▞▞▞
dobrý
Tato hra je epická. Všem ostatním kočkám a myším si to stáhněte, je to strašně návykové, přísahám..... Jen bych si přál, aby to mělo multiplayer.......
CatnRobot Idle Defense Grow TD 策略 pvv
😉
Dokončil jsem 4 fázi, ale po pár dnech se automaticky restartoval hra To je moje oblíbená hra, ale nelíbí se mi
Tohle je super
tvrdý
zábavné hraní trochu obtížnější na ovládání, zvláště pokud je váš telefon menší než vaše háčky na maso
"Špatná grafika, nudná hra..
Zatím příjemná hra
To ukazuje velmi pěknou hru
Ramboat 2- Offline Action Game Arcade rpj
Vypnutím zvuků se NEVYPÍNÁ zvuk „start mise“. Hraji bez sluchátek, s vypnutým zvukem a nepotřebuji všechny kolem sebe otravovat.
Bylo to dobré, ale přehnané, grafika je pěkná, ale zdá se, že je těžké projít fázemi nepřátel
Některé hry s krví jsou pro každého a to je tak zvláštní 😕
Ramboat 2- Offline Action Game Arcade ino
jedna z nejlepších her, ale vymazal jsem všechny fáze, plz přidejte další fázi
Opravdu neuvěřitelná hra! Rád to hraji, znovu a znovu. Hodnotím 5✨
Ramboat 2- Offline Action Game Pelihalli pgan
🤟🤟🤟🤟
Hra se zasekla v úvodní kartě. Nefunguje poté
Díky, docela dlouho, hodně se pokročilo a všechna moje data jsou pryč a musím začít znovu. Probíhá odinstalování!
je to velmi zajímavá hra s časem, rád tuto hru hraji
Nelze pokračovat déle než 5-6. Hra je nemožná a mnoho hvězd je zmanipulovaných a nelze je získat. I když mám velmi dobrý inventář, prostě ho nejsem schopen vyčistit.
je to super hra
to nejde
Ramboat 2- Offline Action Game არკადული oxd
to je lepší aplikace a velmi dobrodružná hra a děkuji
sfg
Ramboat jedna byl rozhodně zábavnější. Užil jsem si ten zážitek lépe. Často jsem se přistihl, že jsem na této hře závislý a těšil jsem se na hraní RB1, i když grafika RB2 je mnohem lepší
Nemohu sledovat reklamy, abych získal odměnu. Proč je to tak ? Opravte to a dám vám 5 hvězdiček
Vlastně i já jsem ti předtím dal své hvězdy za. nic si nepředstavuji 4 dny se pokusím stáhnout zátěž bez mé sítě, ale síť je zabezpečená, protože jsem stáhl i jiné hry, ale její. Nefér
Hra mi dává více peněz s reklamami, než je úroveň, kterou jsem právě porazil
tak nějak opakující se
Toto je moje pokračování z mé 1. Velmi přeceňované recenze, tuto hru považuji za naprosto naprosto hloupou, bez ovládacích ikon na obrazovce, klepnete na obrazovku a idiotský AI hráč běží nebo se přibližuje vpřed chybí všechny nebo většina potřebných úkolů Abychom konečně postoupili v této takzvané hře Bellegernt Zero Control, jednoduše vložte zmíněné chybějící ovládací prvky na obrazovce zpět na obrazovku, aby hráč mohl alespoň tuto hru správně hrát. Je to, jako by opilec hrál tuto hru Garbage Zero Control.
žádné kontroly. neotevře se. zkouším to mnohokrát.
V této hře nemusím nic dělat, protože samotná hra je naprosto zbytečná
Opakující se, méně zajímavé a více zaměřené na mikrotransakce než jeho prequel. Místo toho, aby Ramboat vylepšili inovativní mechanikou, recyklovali mechaniku novými obrázky a přidali nudné fáze, které ke hře potřebují energii (mikrotransakce). Jen to není zábava.
aplikace koko
tato hra vysává zejména energii, kterou nemůžete překonat ve fázi, kdy je vaše doporučení pod červenou, takže tato hra bude pouze ukládat odpadky na telefonu. Nikdy ji totiž nebudete hrát, stačí otevřít krabici, dokud ji neupgradujete na doporučenou úroveň.
"Toto je akční hra!!! Lets rock 'n roll!!!!!!!!"
Skvělá Akční-Střílečka na Odreagovaní . Můžete v ní měnit svůj CHarakter a Zbraně.