Post by arenexflorin on Mar 13, 2022 22:21:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Survivors - Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Survivors - Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho zlata ▞▞▞
▞▞▞ Game of Survivors - Z 2022 version ▞▞▞
Cool by mohl být lepší
Neustálé pády během startu. Nadměrné časovače sestavení a velmi silný mikrotlak.
Dlouho jsem hrál deadwalk .. když se to změnilo na hru přeživších, byl jsem rád, že je to zase tady... Ale zdálo se, že mi pomohl s řadou problémů, jedním bylo sloučení serveru, protože můj server zemřel, jen aby mi bylo řečeno, že ne. restartovat...a neotevíral se žádný nový server... Pak abych zjistil, že otevřeli 3 servery o 2 dny později... Žádám o odstranění mých starých účtů, řekli, že mohou zakázat pouze můj celý můj účet .. PŘIŠLO PŘESTO JSOU DEVOPLÉŘI PODVODNÍCI
Miloval jsem DEADWALK the Last war nejlepší hra všech dob, pak nevím, co se vám stalo a zábava plus a Google, ale vy jste tu hru zabili my tu hru tak milujeme, celý můj server je zde z d.w. ale teď odebíráte srdce hry, žádné zlaté dlaždice nejsou směšné... stále více a více opustí servery se spojí a já vám právě teď říkám, pokud se budete stále zbavovat podstaty DEADWALK, tato hra rychle zemře a pokud přinesl jsi zpět zlaté dlaždice a krabice, vyděláš víc peněz..doufám, že se chytřeš-1.yr vet dw
Velmi dobře
Tohle je moje nejoblíbenější hra, kterou jsem kdy vytvořil. Můžete se těšit na roky zábavy!
Tato hra je tak kulhá, vojáci nikdy neumírají, je to v podstatě Farmville, velký problém, že se zraní a vidíte hlášení o ztrátách zdrojů, ale moje zdroje v mém městě nikdy nespadly, když jsem byl napaden. Pak je tu hej, moje město se samo stěhovalo 3krát, jak je to retardované. Ach, nezapomeňte na jejich blbé aktualizace, které nejprve nedovolí hře načíst, pak po jejich "opravě" stále padá a tak špatně restartuje vaše zařízení, ale jednou za čas to funguje. NEZTRÁCEJTE ČAS S TĚMITO HAVÁTY! Opravdu to dostává -10 hvězdiček
Užíval jsem si deadwalk
Nefunguje....aplikaci nelze načíst od aktualizace
Jen další klikací hra
Tato hra je závislá na penězích a několik hráčů za ni utrácí tisíce dolarů. Hodně štěstí při pokusu o zálohu bez platby.
Po nedávné aktualizaci nelze aplikaci otevřít, opravte ji
Tvůrci her tam vydělali peníze a nyní s nimi utíkají
Skvělá hra 😉
Nedoporučím tuto hru nikomu, dokud v ní vývojáři neopraví všechny chyby... Je mimo vtip, že nemůžete uložit některé zdroje do úložiště hry a to je jen začátek chyb. Doufám, že chyby brzy opraví, nebo nebudu pokračovat ve hře.
Podvádění
chladný
Úžasná hra miluji ji & skvělé pro mobilní hru.
Špatný herní design. Nutí vás platit spoustu peněz, jen abyste se pokusili přežít. Vývojáři her ignorují hráče a technické problémy. Herní společností jsou čínští hackeři, kteří shromažďují a prodávají vaše informace
Rád hraji tento typ her příležitostně. Tuto hru nelze hrát náhodně kvůli rozhodnutí vývojáře.
Tato hra je tolik jako archa války, jako že se NEMŮŽETE dostat dopředu, pokud nevysypete nekonečnou zásobu peněz v jejich vtipu z obchodu, pokud máte nízkou úroveň, budete šikanováni vyššími úrovněmi a nemůžete nic dělat. Měl jsem závadu na jedné z mých postav a pokusil jsem se oslovit podporu a oni to odpálili, jako by to nic nebylo, když je to ZŘEJMĚ něco na jejich konci. Ušetřete si potíže a NENECHTE se v této hře nasát. Hrozný!!!!
milovat milovat
tuto hru a všechny hry od této společnosti provozují piráti ze skutečného života, aniž by si říkali sedm pirátů, je to vtip, smějí se každému, kdo ztrácí čas hraním jejich her. Ani vás neposlouchají, když posíláte zprávu týmu cistomer servisního týmu, ztrácí váš čas a vymýšlejí argumenty, které vás přinutí vzdát se původního důvodu, proč jste je kontaktovali, co je ještě horší, kdyby si přečetli, co jste napsali, uvědomili by si id odpověděl na tuto otázku a poskytl důkaz
Hrál jsem tuto hru a miloval jsem ji. Ale teď mi nová aktualizace nedovolí ani otevřít hru. Zkoušel jsem ji odinstalovat a znovu nainstalovat hru, ale už to nefunguje.
Líbí se mi to.
Identické se spoustou jiných her
Animal Fun Park Arcade vhqy
Game of Survivors - Z Стратегии nkao
Existuje obrovská zaujatost vůči nečínským hráčům. Cílem hry je mít šampiona s největším vedením (velit většímu množství vojáků) a škálovat sílu armády na MNOŽSTVÍ jednotek, nikoli KVALITU jednotlivých jednotek. Spousta pěchoty nízké úrovně může zničit těžké drahé tanky. Nejhorší ze všeho je, že serverům dominují pouze Číňané, pravděpodobně kvůli útratě (nebo hackům): viděli Číňané utratit ekvivalent 1 000 $ za jedinou týdenní událost, aby zvýšili vedení šampionů. Žádný způsob, jak noví hráči růst
Sladká hra
to je v pořádku
Dal bych více hvězdiček, ale pokaždé, když to otevřu, spadne
Game of Survivors - Z Strategi rpxi
Docela fajn aplikace. Jako koncept a grafika mě vizuálně vzrušují! Bong bong
Na mém Samsung galaxy s4 active se poslední aktualizace neotevře. Zhroutí se několik sekund po zobrazení loga sedmi pirátů.
Nestahujte si hru, pokud nechcete trávit celý den léčením svých vojáků a nedostáváte žádné herny, konkurence je hodně mimo rovnováhu, dostanete se na sever, pokud mají hráče s vedením 30 000 a můžete získat pouze 100 až 200 vedení týdně, pokud neutratíte peníze, velcí hráči zabijí týdenní stavění jednotek během jedné hodiny, jak jsem řekl, nestahujte, pokud tam nechcete sedět a léčit se nikam
Páni zpět k 1 hvězdě. Po aktualizaci nebude fungovat. Oprav to a dej mi S šampiona -.-
Hra se po aktualizaci neotevře. Velmi často havaruje
Je to návykové a zábavné
Mehh
Po aktualizaci se ale neotevře
Aktualizace je na hovno a někdy, když hraji, má chyby a říká "Bohužel hra přeživších se zastavila" opravte to, je to nepříjemné. Další závada je, že sleduji své dlaždice, abych nebyl napaden, a občas obnovuji obrazovku a neukazuje žádné červené čáry přicházející na mé dlaždice, ale o několik sekund později jsem na tuto dlaždici napaden a čekací doba je mizerná. na destičkách na destičce 5 lvl to trvá 3 a půl hodiny, měli byste to udělat jako ve staré hře, kde útočíte pouze na destičky při zabíjení.
Na začátku skvělá hra. Pak zpomalí. Opakujte se.
Po aktualizaci mě tam nepustí
Tak hustý
Je to úžasné, stačí si na to zvyknout
Dobře pohromadě
Game of Survivors nyní jako všechno, co mě přimělo opustit Ark wars. Měl jsem rád dw, nezajímaly mě Ark wars, teď vývojáři změnili vše, co dělalo gos příjemnějším, a ještě více odehnali kdysi věrné následovníky pryč. Jsou libovolní v tom, jak prosazují svá vlastní pravidla. Umožněte podvodníkům vládnout hře. Poslal jsem důkaz s obrázky a oni stále odmítají prosazovat svá vlastní pravidla na své oblíbené hráče.
Hraju to na Androidu a iOS, líbí se mi to.
Game of Survivors - Z Estratégia mfg